Deleanu

News Events Publication

» Darea în plată este o situație de criză

19/10/2016


Domnule avocat Vasile Deleanu, revista „Legal Magazin” vă provoacă la un dialog pe o temă mai puțin discutată în România. Este vorba despre capacitatea consumatorului român de a-și asuma respectarea obligațiilor contractuale.

» Dna. avocat Diana Deleanu a avut privilegiul de a fi realeasa in Board-ul Camerei de Comerț Britanico-Romane.

13/10/2016


Dna. avocat Diana Deleanu a avut privilegiul de a fi realeasa in Board-ul Camerei de Comerț Britanico-Romane.

» Finantarea debitorului aflat in insolventa

06/10/2016


Din continutul art. 121 (1) pct.1 indice 1 din Lg. 85/2006 se desprinde faptul ca reglementeaza prioritatea la distribuire a sumelor realizate din valorificarea bunurilor afectate de cauze de preferinta. Asadar, acest text de lege are un continut sumar vis a vis de finantarea debitorului in insolventa.

» Articol Bursa - Avocat Dragos Ramniceanu - "Creantele cesionate îsi pastreaza titlul executoriu"

25/08/2015


«Creditele cesionate nu pot fi executate decât în instanţă»", publicat în ediţia din 23.08.2016, în ziarul BURSA) a fost vehiculată ideea ca în momentul de faţă creditele cesionate de către bănci către societăţi de recuperare nu ar putea fi executate decât în instanţă, dat fiind faptul că, prin cesionarea contractelor, acestea şi-ar pierde valoarea de titlu executoriu. În probarea acestei idei este invocată o sentinţă rămasă definitivă prin neapelare a Judecătoriei Sector 2, pronunţată în luna mai 2016.

» Interviu acordat de dl. av. Vasile Deleanu pe tema insolventei

18/05/2015


Interviu acordat de dl. av. Vasile Deleanu pe tema insolventei