Deleanu
Partners

Litigii

Echipa coordonată de către Dl avocat Vasile Deleanu, alături de avocaţii asociaţi, deţine o experienţă semnificativă în domeniul reprezentării clienţilor în faţa instanţelor de toate gradele din Bucuresti şi din ţară, precum şi în faţa Curţilor de arbitraj.
Principiul nostru este de a colabora în permanenţă cu clienţii într-un litigiu, cu scopul de a defini şi de a executa o strategie clară, de natura să conducă la obţinerea unor soluţii practice în cel mai scurt interval de timp.

Serviciile noastre includ:

  • Reprezentare şi asistenţă pentru societăţile româneşti şi străine în litigii comerciale, civile, fiscale, administrative, etc precum şi în procedura insolvenţei;
  • Reprezentare şi asistenţă în faţa Curţii Internaţionale de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României.


Dl. Avocat Vasile Deleanu deţine calitatea de arbitru al Curţii Internaţionale de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, precum şi pe aceea de arbitru al Curţii de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu.