• Deleanu
  • Deleanu
  • Deleanu

Welcome

SCA „DELEANU VASILE – AVOCATI” in parteneriat cu ROVIGO S.P.R.L. si ROMANIA DURABILA organizeaza in data de 17.05.2016 conferinta  

"ROMANIA DURABILA: REDRESARE vs. LICHIDARE; ROLUL BANCILOR

 

 http://www.romaniadurabila.ro/redresare-lichidare-2016/ 

 

Evenimentul isi propune să găsească soluții concrete la problemele identificate și să promoveze spiritul antreprenorial. Sectoare economice relevante sunt analizate atât prin prisma potențialului de dezvoltare, cât și a capacității de atragere a investițiilor, fiind scoase în evidentă sursele dezvoltării economice, prioritățile de dezvoltare, dar și problemele economice cu care se confruntă comunitatea de afaceri care activează în domeniile respective.Suntem o Societate de avocaţi cu sediul în Bucureşti,  membră a Warwick Legal Network, o reţea internaţională de societăţi de avocatură independente.

Practica noastră include toate aspectele dreptului comercial şi de afaceri, precum şi în materia tranzacţiilor şi litigiilor. Avocaţii noştri specializaţi în aceste domenii depun eforturi constante pentru a îndeplini cu succes solicitările clienţilor noştri, români şi străini. Când speţele devin  interdisciplinare, echipa potrivită de avocaţi este pregatită să le reprezinte interesele.

Reputaţia noastră se bazează pe aptitudini profesionale dovedite, caractere puternice, o înţelegere profundă a solicitărilor clienţilor, judecata temeinică şi o abordare practică în rezolvarea problemelor comerciale şi de afaceri. Datorita seriozitatii si profesionalismului dovedite de-a lungul timpului, firma noastra are privilegiul de a reprezinta statul roman in mai multe litigii internationale legate de investitiile straine.


Apreciem feedback-ul, solicitările şi comentariile dumneavoastră şi vă invităm să ne vizitaţi sau să ne contactaţi.

Members
Search
News
Newsletter
Suntem membrii: Parteneri:
Warwick Legal Network Rovigo