Deleanu

News Events Publication

» Finantarea debitorului aflat in insolventa

06/10/2016


Din continutul art. 121 (1) pct.1 indice 1 din Lg. 85/2006 se desprinde faptul ca reglementeaza prioritatea la distribuire a sumelor realizate din valorificarea bunurilor afectate de cauze de preferinta. Asadar, acest text de lege are un continut sumar vis a vis de finantarea debitorului in insolventa.

» Articol Bursa - Avocat Dragos Ramniceanu - "Creantele cesionate îsi pastreaza titlul executoriu"

25/08/2015


«Creditele cesionate nu pot fi executate decât în instanţă»", publicat în ediţia din 23.08.2016, în ziarul BURSA) a fost vehiculată ideea ca în momentul de faţă creditele cesionate de către bănci către societăţi de recuperare nu ar putea fi executate decât în instanţă, dat fiind faptul că, prin cesionarea contractelor, acestea şi-ar pierde valoarea de titlu executoriu. În probarea acestei idei este invocată o sentinţă rămasă definitivă prin neapelare a Judecătoriei Sector 2, pronunţată în luna mai 2016.

» Lawyer Vasile Deleanu's Interview on Restructuring

18/05/2015


Lawyer Vasile Deleanu's Interview on Restructuring

» Fosta Presedinta a Sectiei a VI-a Comerciala a Curtii de Apel Bucuresti, dna. Mioara Badea, s-a alaturat echipei noastre

31/12/2015


Fosta Presedinta a Sectiei a VI-a Comerciala a Curtii de Apel Bucuresti, dna. Mioara Badea, s-a alaturat echipei noastre. In calitate de magistrat, a dobandit o vasta experienta in domeniile comercial si civil.