Deleanu

News Events Publication

Poate nu stiati

22/10/2014

Stimati parteneri,

 

Preocupati de bunul mers al procedurii insolventei, de salvarea debitorilor viabili si maximizarea averii acestora, ne-am propus sa identificam impreuna interpretari teoretice ale prevederilor noului cod al insolventei.

 

Astfel, colegii nostri au redactat scurte consideratii cu privire la institutiile principale cuprinse in legea insolventei, in lumina vechilor si noilor dispozitii incidente in materie, identificand totodata cateva solutii practice de aplicat.

 

Initial, ne-am gandit ca aceste comentarii sa le fi publicat intr-o revista de specialitate, in mediul online sau sub alta forma de uniformizare a cunostintelor teoretice si practice a participantilor la procedura.

 

In final, am optat pentru varianta cea mai putin plictisitoare, si anume publicarea pe website-urile societatilor noastre, www.deleanu.ro, respectiv, www.rovigo.ro, scurtele noastre interventii teoretice urmand a fi accesate direct aici

 

V-am fi recunoscatori daca ne-ati transmite reactiile, comentariile si sugestiile Dvs. cu privire la subiectele abordate si/sau alte subiecte pe care doriti sa le abordam in newsletter-ul urmator.

 

Colegialmente,
Echipa SCA Deleanu Vasile – Avocati si ROVIGO SPRL.