Deleanu

News Events Publication

Newsletter

09/10/2014

Dragi colaboratori,

 

Ne face deosebita placere sa va informam ca SCA Deleanu Vasile – Avocati se afirma in topul jucatorilor de profil, prin cooptarea in calitate de partener, a doamnei avocat Grigorescu Nicoleta-Camelia, cu experienta de peste douazeci de ani ca procuror si judecator la cele mai inalte niveluri ale organelor judiciare.

 

Data fiind experienta profesionala a doamnei avocat Grigorescu Nicoleta-Camelia, ne bucuram sa faca parte din echipa noastra,deoarece este un adevarat profesionist , ceea ce nu poate reprezenta decat un castig pentru casa noastra de avocatura si pentru dumneavoastra implicit.

 

Astfel, societatea noastra profesionala isi va schimba denumirea in SCA “Deleanu Vasile – Avocati”, extinzandu-si aria de specializare si in dreptul penal , oferind expertiza si in dreptul penal al afacerilor, infractionalitate de coruptie, de serviciu, cotra patrimoniului si a persoanei , alaturi de domeniul civil/comercial in care ne-am facut remarcati.

 

Pe o piata avocatiala tot mai competitiva, odata cu cooptarea doamnei avocat Grigorescu Nicoleta-Camelia, departamentul afacerilor judiciare penale este menit sa asigure solutionarea integrala si unitara a tuturor aspectelor, civile/comerciale si/sau penale ale cauzelor care ne sunt incredintate.

 

In acest fel, clientii nostri vor beneficia de asistenta si/sau reprezentare incepand cu fazele de cercetare/urmarire penala cat si de judecata, pana la solutionarea corespunzatoarea afacerilor lor judiciare, cu discretie si profesionalism.

 

De asemenea societatea noastra profesionala, prin avocatii sai specializati acorda si consultanta in domeniile sale de expertiza in scopul prevenirii incidentei sanctiunilor legii penale sau civile.

 

Reputatia firmei noastre se bazeaza in special pe aptitudinile profesionale dobandite de membrii staff-ului, caractere puternice, o intelegere profunda a solicitarilor clientilor, judecata temeinica, precum si o abordare practica si onesta a proiectelor gestionate, aceste motive generand un flux semnificativ de solicitari de servicii juridice. Echipa de avocati din firma noastra asigura, la nevoie, alaturi de practicienii in insolventa ce activeaza in cadrul ROVIGO SPRL, asistenta juridica necesara pe tot parcursul procedurilor de insolventa gestionate de aceasta din urma. Un alt domeniu de expertiza al nostru este acela al dreptului contraventional. In acelasi timp va informam si ca vom adopta si o noua identitate vizuala expresie a evolutiilor pozitive inregistrate de societatea noastra. Aceasta va fi perceptibila la nivelul tuturor canalelor de comunicare folosite de noi: pagina de internet, documentele emise de noi etc Va asiguram ca adoptarea noului logo de va desfasura fara ca relatia dumneavoastra cu societatea noastra sa sufere vreo modificare٭.

 

Nu in ultimul rand , va rugam sa ramaneti incredintati ca vom fi incontinuare atasati ideilor de onestitate si profesionalism, valori ce ne-au caracterizat de altfel in piata, de la infiintare si pana in prezent, si pe care am reusit sa le impunem in pofida incercarilor de acaparare a institutiilor comerciale de catre sfera dreptului penal. Acestea vor fi comandamentele noastre etice, ce ne vor ghida activitatea , in contextul european creat, pana in 2020

 

SCA Deleanu Vasile – Avocati

 


٭ Ne face placere sa va prezentam in premiera noul logo, simbolul societatii noastre si semnificatia acestuia Inca de la fondare, societatea noastra a impus pe piata de specialitate un anumit model de business avocatial, bazat pe leadership, onestitate si profesionalism, in aria de specialitate, logoul fiind compus din literele A si D, urmate de numele partenerului fondator, numele noului partener si expresia “attorneys at law”. Reprezentand prescurtarea de la avocat, litera A, prima de altfel din alfabet, provine din lietera greceasca Alpha care, potrivit “Eyomologicum Magnum” deriva din grecescul “alpho”, verb insemnand a “inventa”. Deseori folosita ca simbol pentru a descrie cea dintai sau cea mai semnificativa evolutie a unui lucru, litera A este inclusa in logoul nostru pentru a articula prezenta si locul nostru pe piata seviciilor juridice : inovatori, creativi, vizibili, mestesugari cu penita. Jucand un rol hotarator in procesul de justitie, totul se rezuma la puterea argumentelor folosite de avocat si convingerea judecatorului de justetea sustinerilor sale. Suntem un grup de avocati placuti la vedere, inzestrati cu putere de convingere, calitati in arena juridica, detinatori ai unui procentaj ridicat de victorii in dosarele instrumentate de noi si, posesori ai unor zambete molipsitoare. Reprezentand prescurtarea de la numele partenerului-fondator al societatii, litera D reprezinta simbolul arhitectului stralucit Daedalus, recunoscut pentru iscusinta sa iesita din comun. Includerea acestei litere in logo este menita a defini aptitudinile avocatilor din cadrul societatii, dobandite din practica de specialitate iscusita, mericulozitatea, vitalitate, organizare, eficienta..